Disclaimer

disclaimer

De informatie op deze site is met zorg samengesteld en de vermelde functionaliteiten en specificaties zijn verzameld met gegevens die fabrikanten of leveranciers openbaar hebben gemaakt.

Verzamelen en publiceren blijft mensenwerk dus gevoelig voor fouten, daarom gelden ook onze voorwaarden. Overigens, niet alleen blijken wij fouten te maken, maar geheel in lijn wat je mag verwachten zien we dat fabrikanten of leveranciers incorrecte informatie in brochures, handleidingen of op hun website publiceren. Ook dat is dus mensenwerk. Dat was voor ons eenvoudig te achterhalen omdat die informatie op twee of meer plaatsen is gepubliceerd én elkaar tegenspreekt, hou hier dus rekening mee.

Mogelijk dat je een fout niet meteen opvalt, daarom adviseren we je, als je niet deskundig bent, de leverancier te vragen of het product wat je op het oog hebt voldoet aan het doel en omstandigheden waar je het voor wil gaan gebruiken en leg dit schriftelijk vast.

Dus, gebruik de informatie op deze site daarom alleen ter oriëntatie. Wil je zekerheid hebben over bepaalde functionaliteiten en/of specificaties vraag dan de fabrikant of de leverancier deze schriftelijk te bevestigen.

Foutje of aanvulling?

Zie je een foutje in de beschreven functionaliteit of specificaties? Wij stellen het erg op prijs als u deze met ons deelt, wij zullen zo snel als mogelijk dit corrigeren. Ook aanvullingen op bijvoorbeeld specificaties stellen we erg op prijs.

home­ >disclaimer

contact   voorwaarden   disclaimer   privacybeleid   over ons  
wij gebruiken cookies
dat accepteer ik
meer informatie